De kracht van fantasie

Lot - Prinses Elsa

Sinds een paar maanden wonen mijn lief en ik in een ander huis. De verhuizing was een hoop gedoe als je bedenkt dat we meer dan de helft kleiner zijn gaan wonen. Maar goed, dat is iets voor een andere keer.
In onze nieuwe buurt woont Lot. Hoe klein ook, ze is vier, speelt Lot een verbindende rol in de buurt. Frank en vrij huppelt zij de huizen in en uit voor een gesprekje en wat aandacht. Onbedoeld gaf Lot mij inspiratie voor mijn inbreng in de ‘Plekken van plezier’, de expositie in Nieuwe Ruimte, waaraan ik deelneem.
Lot leunde in haar prinses Elsa-jurk en met diadeem op haar hoofd tegen onze keukentafel. Lot is namelijk hardcore fan van Elsa uit Frozen. Met rode konen luistert ze naar wat mijn lief vertelt en kijkt naar wat hij voor haar tekent.. Samen beleven ze prachtige avonturen met prinsen en prinsessen, eenhoorns en draken. Gewoon aan de keukentafel, een plek van plezier waar fantasie hoogtij viert.

Advertentie

2 gedachtes over “De kracht van fantasie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s